Max 6 månader

Alltså herregud. Max är redan 6 månader och jag fattar inte vart tiden har tagit vägen. Alla har alltid sagt till en att man ska njuta av bebistiden för att den går så fort, och nu fattar jag verkligen vad dom menar... 
 
Denna veckan har varit och kommer att vara full rulle då vi har välkomstfest för Max på lördag. Det är mycket som ska fixas och trixas, och framför allt bakas! Som tur är så ska svärmor och min vän Cicci fixa smörgåstårtorna, för det där är inte alls min grej... 
 
Jag tänkte göra mitt bästa för att komma ihåg att fota här hemma innan kalaset börjar, så att jag kan visa dekorationerna och så! Har köpt en hel del fina grejer, bland annat lite från Mokkasin.
 

Converse <3 Marimekko

Jag är och har alltid varit en sann Marimekkoälskare, så det var allt på tiden att fick köpt mig ett par Converse med Marimekkomönster. Efter många om och men fick jag tag på rätt storlek (har tydligen större fötter efter graviditeten...). Så dessa snyggingar är i alla fall på väg hem till mig nu!
Dock har alltid "Räsymatto" varit mitt favoritmönster, så gissa om jag blev glad när jag såg den här bilden (nedan)Converses hemsida! Mååååååste ha!
Det fanns en massa snyggingar, och vad jag kunde läsa mig till så ska de börja säljas i mars.

Läckra barnrum i färg

Innan hade jag alltid en massa inspirationsmappar på datorn fulla med bilder i en salig röra. Detta har sedan en tid tillbaka blivit ett minne blott, då jag helt har gått över till att använda mig av Pinterest. Här kan jag enkelt "pinna" bilder när jag surfar runt och ser fina saker och skapa olika album.
 
Idag tänkte jag visa några favoritbilder ur mitt album "Interior - Children", och som ni kanske kan gissa så är det mycket färg som gäller i vanlig ordning!
 

RSS 2.0