Family Living

I senaste numret av Family Living är en av mina Instagrambilder med, så himla roligt! Extra roligt blir det ju såklart när det är min absoluta favorittidning! 

Om ni inte redan följer mig på Instagram så heter jag "maddesfargochform" där.


Tvåbarnsföräldrar

Just det ja. Jag bara tog för givet att alla redan vet tack vare Instagram att vi ska få en till familjemedlem i början på april. Men så kom jag precis på att alla kanske inte följer mig där ju! Men så är det i alla fall, och nu är det inte så himla långt kvar faktiskt men det börjar bli lite tungt. Och jag har myyyycket sammandragningar (har haft det i många många veckor)! Får en liten känsla av att jag kanske slipper gå över tiden denna gång, och det hade ju varit fantastiskt skönt! 
 
Jag lägger upp ett litet kollage med Instagrambilder från 2013, där pyret finns på bild i mitten. Och vi vet inte vem det är där inne ännu, hen ville inte visa upp alls på ultraljudet så vi får oss en överraskning istället!
 
 

Badrumsrenovering och inspo

Just i detta nu håller vi på att renovera badrummet. Egentligen hade vi inte tänkt göra något förrän till sommaren, men när den gamla plastmattan som har legat där sedan 70-talet gick sönder innan jul så fick det ske lite snabbare än vi tänkt... 
 
Kombon småbarn+gravid+renovering är sisådär måste jag erkänna. Det funkar okej, men inte mer än så! Kan knappt bärga mig tills detta över, och den roliga biten med piff och sånt är kvar. Mina Marimekkohanddukar kommer trivas som fisken i vattnet i det nya badrummet, för i ett aprikos/beiget badrum så kom de knappast till sin rätt. Jag har tänkt visa före- och efterbilder när det är färdigt, för än så länge är det bara kaos.
 
Under tiden passar jag på att dregla över bilder på riktigt snygga badrum som jag har på min Pinterest. Absoluta favoriten måste bli DoreDoris ljuvliga badrum med det svartvita golvet och färgglada detaljer. Älskar att elementet är rosa!
 
 
(bilder från min Pinterest)
 
 
 

RSS 2.0