JulklappstipsFörra julen (tror jag det var) fick jag denna boken, "Detaljer Hemma" av Annika Huett. Det är en väldigt mysig bok att sitta och bläddra i när inspirationen tryter, och även en väldigt bra bok att ge bort i present. Boken innehåller många fina bilder på härliga loppisfynd, riktigt ögongodis med andra ord! 

Det är oftast svårt att ge presenter till såna som har "allt", så såna här typer av böcker tycker jag är perfekta!

Boken finns att köpa på bland annat bokus.com.

Give me

Lite snygga grejer hos Önska i Borås från bland annat Gerbera och JellyBean! Sen är ju de där pepparkvarnarna to die for...


IKEA PS skåp

bild lånad från ikea.se


Jag är riktigt, riktigt trött på vår nuvarande tv-bänk. Den är inte bara full av massa repor, den är även svart och det innebär att den ALLTID är dammig! Vi köpte den till vårat första gemensamma boende, så nu tycker jag faktiskt att det är dags för en ny.

IKEAs PS skåp är ju väldigt läckra tycker jag, speciellt de röda. Jag är sugen på att ha två stycken jämte varandra, så får vi ordentligt med förvaring också. De kostar 799kr på IKEA, men de säljs ofta på Blocket för mellan 200-500kr, så där kan man ju faktiskt fynda!

Village nya webshop!


I fredags öppnade Village upp portarna till sin nya webshop. Där finns en del utvalda prodkuter som man kan köpa, bra för dom som inte har någon Villagebutik nära! Turligt nog för oss boråsare har vi ju en här i Borås!

Jag plockade ut några av mina favoriter från webshopen i kollaget ovan. Den gula hänglyktan tyckte jag verkligen mycket om, så det får bli en sväng till stan en dag och titta på den live!

Nu finns jag på Facebook!

Har ni Facebook kan ni även följa mig där numer. Jag håller på och jobbar på att få det att fungera med "My blog posts" på min facebook-sida, men det verkar gå sådär. Ska se om jag kan kontakta Facebook!

Det är bara att söka på "maddes färg och form" så kommer du till min nya sida!

Snyggingar till väggen


Dessa två färgglada snyggingar "Irgur" och "Ogri" har Olle Baertling designat. Av en händelse såg jag dessa två motiv till salu på Blocket, men dock till ett hutlöst pris. Sedan lyckades jag hitta båda två på Moderna Museets webshop! Snacka om att lyckan var total!

Så inom en snar framtid har jag tänkt att dessa två ska få pryda en av alla tomma väggar här hemma, och göra tillvaron lite snyggare.

Lotta Kuhlhorn


Hon har gjort det igen! Kan denna kvinnan göra fula saker överhuvudtaget? Nej, jag tror inte det. Allt hon gör väcker liksom habegär. Denna snygga brickan klättrar mycket högt (om inte högst) upp på min önskelista. 360kr kostar den från Koloni Stockholm.

Är man bosatt i Stockholm eller har vägarna förbi så säljer retro.etc mycket av Lottas grejer. Kanske vore dags för en tripp till huvudstaden snart?

Jag kom även på att jag har en "gammal" bricka som Lotta har gjort. Den är lite mer grafisk och svart/vit. Ska fota den och visa!


Min nya blogg

Ja, jag tyckte alltså att det var dags att ändra mitt bloggnamn. Jag har länge känt att jag ville ha ett bloggnamn som förknippades med just inredning, därför valde jag nu att byta från madelajjn till maddes färg och form. Jag hoppas verkligen att ni kommer trivas lika bra här som på min gamla blogg, för det enda som kommer att vara annorlunda är just bloggnamnet.

Följ min nya blogg med Bloglovin'

Självklart vore jag jättetacksam om alla mina gulliga läsare som följer mig på Bloglovin' hade lust att lägga till mig på nytt!

String Pocket


Detta är vår allra första, och knappast sista, Stringhylla. Den gör sig väldigt bra ovanför matbordet tycker jag, den tillför faktiskt lite "mys" här hemma kan jag känna. Det blir lite mer ombonat med öppna hyllor på något sätt!

VardagsrummetSå här ser alltså vardagsrummet ut hemma hos mig. En stor ljusgrå soffa får vara "hjärtat" i denna delen av lägenheten, och färgglada kuddar och filtar piffar jag till det med. I nuläget har vi en röd matta, men jag är allt lite sugen på IKEAs Stockholm Rand, den skulle göra sig sjukt bra här hemma!

Ovanför soffan vill jag gärna ha en tavelvägg, och jag tänkte börja fundera lite mer på vad jag faktiskt vill ha för motiv på mina tavlor. Det blir förmodligen en mix av foton, affischer och "vanliga" tavlor, den enda gemensamma nämnaren ska vara svart ram.

RSS 2.0