Svintohår no more!


Jag har läääänge haft problem med mitt torra trista hår. Jag har provat en massa olika budgetshampon från Ica, flera olika från apoteket och en hel del dyra från frisören. Och inget har fungerat. Min sista utväg blev att prova Redkens "All soft" som jag bara har hört bra om, och idag var det minsann premiär! Dock är det liiiiite för tidigt för att säga om det var bra eller ej, men inpackningen var i alla fall ljuuuuuvlig!

Sedan slank det även med lite glansserum och värmeskydd från Tigi som doftar godis, mums!

Målar

Vad gör ni en kväll som denna?

Själv målar jag andra lagret färg på min minibyrå och lyssnar på Rolling Stones. Röd och fin ska byrån bli, och det kanske till och med får bli ett tredje lager färg innan jag blir nöjd. Tanken är att den ska stå i Stringhyllan sedan och rymma lite småsaker så som korlekar, yatzy och annat smått och gott!

Minibyrån kommer ursprungligen från IKEA, men går inte att köpa där längre. Ibland kan man ha tur och hitta en på loppis, det är där jag har köpt mina!


Light House

Dessa ljuslyktor från Normann Copenhagen är så galet fina! Älskar framför allt den turkosa och den rosa. Färgerna i verkligheten är ganska "lysande" och skarpa, nästan lite neonaktiga. Vill man köpa en får man betala ca 825kr på t.ex Rum21, men jag såg även att butiken Hemma hos oss (ligger i Sandared utanför Borås) har dessa!

En sån hade ju faktiskt passat väldigt bra på en balkong eller altan, eller varför inte vid entrédörren till huset? : )

Fler tidningsställ



Jag som har letat runt på loppisar efter fler färgglada tidningsställ, och så visar det sig att pappa har haft en massa hemma! Den gula har jag faktiskt aldrig sett, och dom gröna är också svåra att få tag på.

Några är dock skriva med spritpenna på, någon som vet hur/om man får bort det på bästa sätt?

Helgens loppisfynd



Dessa två färgglada vaser får stå som helgens loppisfynd, 30 respektive 20kr fick jag ge, helt okej pris tycker jag! Visst skulle det vara fint med vita tulpaner i den orangea, och kanske vitsippor eller tussilago i den blåa? : )
Här i Borås har det varit toppenväder hela dagen, hoppas verkligen att det är våren som är på väg!

Orange byrå

Denna fina orangea byrån står i Mattias och Ciccis fina barnrum! Cicci jagade en bra byrå att måla om just för detta ändamålet, och denna kostade bara 100kr på Borås Biståndscenter, som hittat!

 


CMYK

(bilder från google)

 

Såg att Rum21 har börjat sälja posters från Wallstuff, dessa med CMYK-färger är mina klara favoriter! Återigen ser jag att det är gryyyymt snyggt med vita ramar...


Bilder här hemifrån hos Isa Form

För en tid sedan efterlyste Isa som har Isa Form bilder på tomma väggar, där hon sedan kunde montera in sina fina tryck. Så förra veckan slog jag slag i saken och fotade lite väggar och skickade iväg till Isa, och titta så fint det blev!

 

Både Isas blogg och shop är väl värda ett besök! Jag varnar dock för att ett visst köpsug kan uppstå...




Marimekko och M&M's



Detta fick jag av min faster som tack för att jag hämtade henne häromdagen, tack snälla! Hon är en av de som verkligen vet vad jag gillar, Marimekko och M&M's, yummy!

Tavelvägg

(bild från google)


Väggen ovanför soffan är i nuläget (och har varit i snart 3 år) helt tom. Tanken är att vi ska få till en tavelvägg med lite blandade motiv där. Från början var jag heeeelt säker på att jag ville ha svarta ramar på alla tavlor, men den senaste tiden har jag börjat fundera på om det inte skulle vara snyggare med vita? Jag tror att det skulle bli väldigt ljust och fräscht...

Nedan ser ni en bild på den tomma tråkiga väggen... Jag tänkte att jag skulle försöka pussla ihop två tavelväggar i Photoshop, en i svart och en i vitt, så kanske det valet inte blir lika svårt.


I farmors köksskåp

Min farmor har en rejäl samling av Stig Lindbergs fina Berså, och detta är bara en dryg tredjedel på bild...
Jag tycker att tekopparna är så himla fina när dom är raka i formen!

 


Lunchbild


Detta var alltså dagens lunch. Det är sällan jag är sugen på "riktig" mat till lunch faktiskt, oftast vill jag hellre ha något mer enkelt.

Den fina oranga Pantonemuggen fick jag i julklapp av min vän Cicci, passar perfekt till te eller varm oboy! Jag fick även en lila också, så nu är det bara att fortsätta samla ; )

Källemo Pilaster

bild från google


Det finns så mycket som känns så rätt i denna bilden. Den vita basen, skinnfåtöljerna, de färgglada kulorna på väggen och såklart den proppfulla Pilasterhyllan!
Min kära faster har en röd hemma, och den är nog lika full med böcker som den på bilden, haha!

Hade jag haft en sisådär 5500kr till övers så hade jag nog slått till på en röd eller vit Pilaster. Mmmm drömma kan man!

Finns att köpa på bland annat Rum21.

IKEA PS


Jag var så himla trött på vår gamla tv-bänk i svart/brunt med massa repor, så jag började jaga efter vita IKEA PS-skåpBlocket till en början. Tyvärr var det dåligt med napp där, så vi köpte faktiskt nya istället!

Nu känns allt mycket ljusare i vardagsrummet, och det är så skönt att slippa se all elektronik. Och ännu bättre, den enda sladden som syns är grenuttaget som är under skåpet, innan såg det ut som jag vet inte vad!

Long time no see...

...ja eller vad säger man?

Min frånvaro hoppas jag att sakta men säkert kunna byta ut mot närvaro, eftersom att allt verkar gå åt rätt håll, äntligen! Jag har verkligen saknat att blogga, och egentligen har jag haft en hel del att blogga om... Men jag får ta igen det lite eftersom, för jag har allt lite nytt att visa er : )

Jag har försökt att kika in hos er också, och lämna lite kommentarer och sådär, för även om man själv inte känner någon inspiration är det alltid kul att inspireras av er! : )

RSS 2.0