Converse <3 Marimekko del 2

Ni som följer mig på instagram vet att jag har haft en del otur när det gäller mina Marimekkoconverse. Jag fick till slut sälja dom på Tradera helt enkelt eftersom de var för små för mina fötter.
 
Men så i helgen åkte vi med Cinderella och i tax freen så hade de Converse till sjukt bra priser, så jag slog till på ett par med det fina Unikkomönstret <3
 

Hallå där!

Det råkade visst bli en liten bloggpaus... Som ni säkert kan gissa så är det full rulle att vara hemma med en liten kille på dagarna, så tiden för bloggen finns liksom inte alltid.
 
Sen ska jag ärligt säga att jag inte har haft någon direkt inspiration heller för den delen. På senare tid har jag tröttnat på mitt bloggnamn och att blogga på blogg.se. Jag skulle vilja ha en helt egen sida och köpa en snygg design av någon duktig människa och komma på ett grymt bloggnamn som skulle passa som ett framtida butiksnamn. Svårt det där alltså! Har ni några tips?
Jag har även varit sugen på att köpa "Bloggskolan" som Frida (Trendenser), UnderbaraClara och Annakarin Nyberg har gjort. För att utvecklas lite som bloggare liksom.
 
Nåväl, jag lär väl ha denna bloggen ett tag till gissar jag! Jag tänkte hur som haver slänga upp lite snygga bilder på ett hem jag såg inne hos Alvhem förut idag, så håll utkik! 

RSS 2.0