Lillen säger hej!

 
Oj vilken lång bloggpaus det blev! Helt omedveten sådan också, det är först den senaste veckan som jag har börjat tänka på bloggen faktiskt.
 
Jag vet att några har varit nyfikna på hur det har gått, och allt har gått hur bra som helst! Vår lille kille valde att titta ut först 16 dagar efter BF, snacka om låååååång väntan! Den 19/8 beslutade han sig för att komma ut (efter igångsättning dagen innan) och väl ute så vägde han 3430gram och var 52cm lång. Namnet hade vi redan bestämt sen innan och det blev en liten Max!
I början tyckte jag att mammarollen kändes vääääldigt konstig, men nu är det som att jag har varit mamma hela mitt liv! Det är verkligen en häftig känsla att bli förälder, så himla ofattbart!
 
Och jag har verkligen tänkt fram och tillbaka på hur jag ska göra med bloggen i och med att det är en inredningsblogg. Jag vill ju att den till största delen ska innehålla inredning såklart, men det kommer med all säkerhet slinka med en hel del inlägg som handlar om Max också! Hoppas att ni inte tycker att det blir allt för tråkigt... Och uppdateringen lär väl inte bli så himla flitig än på ett tag, men vem vet, det kanske ändrar sig snart! 
 
Däremot instagrammar jag ju som de flesta andra, under namnet "maddesfargochform". Där är det nästan dagliga uppdateringar om typ allt; inredning, vardagsstök, Max, mat och så vidare! Så följ mig gärna där om ni tycker att jag uppdaterar bloggen för sällan ;)

RSS 2.0