Bebisprylar

Idag fick jag äääääntligen min leverans från Jollyroom, det tog lite längre tid än väntat tyvärr... Men nu är de sista grejerna här i alla fall och jag är supernöjd! Skötbädd, filtar, påslakanset, kudde och vagnmobil var det i paketet.
 
Spjälsängen fick vi hem igår och målningen blev huuuur bra som helst! Ska knäppa några bilder när den är bäddad och står på sin plats så ni får se.
 

Doppresent

Den 16e juni döptes min systerson Hampus. Jag blev tillfrågad om jag ville bli fadder, och självklart ville jag det! Dock tyckte jag att det kändes svårt att komma på en bra doppresent... Jag ville helst inte ge en "klassisk" doppresent, utan något annorlunda!
 
Valet föll till slut på en jättefint tryck från Isaform som heter "Parvel". Jag valde egna färger på trycket (himla bra att man kan göra så!) för jag hittade ingen färdig som jag riktigt fastnade för.
 
Stort tack till Isa för hjälpen och den fantastiska servicen!
 

Väntans tider...

Egentligen var tanken från början att jag skulle jobbat hela denna veckan också, men jag pratade med min chef förra veckan och hon fixade så att jag kunde gå hem redan i fredags
Jag har jobbat på Apotek Hjärtat som apoteksassistent och även om det är ett superroligt jobb så var jag sååå trött sista veckan. 
 
Nu har jag bara varit hemma och läst i min bok och plockat lite. Vi ska nämligen flytta vårat sovrum till det gamla kontoret, och lillkillen ska få vårat gamla sovrum. Det är mycket som ska flyttas fram och tillbaka och rensas framför allt! Men det kommer nog bli bra till slut, tror att vi blir helt färdiga denna veckan faktiskt.
 
Min käre svärfar ska även spraymåla lillens spjälsäng gul denna veckan, och jag väntar ivrigt på en leverans från Jollyroom med ett jättefint bäddset bland annat!
 

En månad kvar!

Detta är ju helt galet, men just idag är det faktiskt bara en månad kvar tills vår lille kille är beräknad att komma. Känns ju helt sjukt att tiden har gått så himla fort! Men nu längtar vi och är sååå nyfikna på vem det är som har legat i min mage så länge, och framför allt hur han ser ut!
 
Jag kan ju erkänna att jag känner mig väldigt trött nu för tiden, och att fötterna verkligen har tagit stryk! Har såååå jävulskt ont efter en dag på jobbet att jag bara kan ligga i soffan när jag kommer hem... Lite tråkigt för jag vill ju fixa lite här hemma innan han kommer. Men jag får peka så får fästmannen göra istället, hehe!
 
 
 

RSS 2.0