Jobbdrömmar

En mer velig person än jag får man nog leta efter. Jag har tänkt så himla mycket fram och tillbaka på vad jag vill göra, vad jag vill jobba med och framför allt hur jag ska ta mig dit. Inredning är ju min stora passion här i livet, och om jag fick välja skulle helst av allt ha en egen butik i stan. Jag skulle även kunna tänka mig att plugga till inredningskonsult eller liknande. Men det är ju SÅ himla svårt!
Man vill ju inte bara "hoppa på" någon utbildning och sen stå där med studielån upp över öronen... Oftast när jag börjar tänka på detta så får jag ångest, försöker tränga bort det med andra tankar och sen är det glömt för stunden. Så himla dumt...
 
Ska jag starta eget så måste jag ju ha någon typ av startkapital, och det har jag verkligen inte i dagsläget (och vet inte hur jag ska ha möjlighet att fixa det då vi vill spara till hus o.s.v.)! Och då tänker jag att jag kanske skulle försöka hitta/plugga till något som faktiskt generar pengar, så att jag kan spara och SEN öppna butik. Alltså det är så krångligt va. Nu fick jag ångest.
 
En annan idé som jag har haft är att jag kanske skulle försöka satsa helhjärtat på bloggen. Jag vet ju att det går att tjäna pengar på att blogga, men det känns som att jag aldrig skulle nå dit. Och skulle jag då tjäna tillräckligt så att vi skulle klara oss ekonomiskt?
 
Jag får helt enkelt hoppas på att jag vinner på lotto en vacker dag...haha!

Kökshyllorna

Idag har jag och Max haft en ganska lugn och skön dag, det blev en promenad och lite tvätt stod även på schemat.

Sedan passade jag på att städa i köket medans Max sov, torkade av hyllorna och omorganiserade lite bland mina burkar.
Sist jag var hos farmor lyckades jag tigga till mig den fina röda burken med rosa blomma på, tycker den är så fin! Den är från danska Laurids Lönborg och det är Lena och Al Eklund som har designat den.


Fysiska instagramfoton!

 

Jag har länge stört mig på att alla foton jag tar bara ligger på datorn/hårddisken och skräpar till ingen nytta. Det är ju ändå något visst med att verkligen bläddra i ett riktigt album!

I alla fall så slog jag slag i saken och slängde iväg en beställning på en maaaassa foton på Fuji, däribland en hel del Instagrambilder. Måste säga att jag blev supernöjd med resultatet! Älskar att jag kunde välja att ha en vit ram på just dom bilderna. Och vet ni? Dom kostade bara ynka 0,75kr styck, tips tips!


 

Hemma hos oss

Jag gjorde ett litet kollage på bilder här hemifrån i PicFrame, en himla bra app måste jag säga!


Julen 2012

Hoppas ni hade en riktigt bra nyårsafton igår!
 
Tänkte bara visa lite bilder på hur julen såg ut här hemma för ett par dagar sen. Julen fick åka ut redan i söndags faktiskt, granen hade barrat ända sen vi tog in den så vi var illa tvungna att slänga ut den och då fick allt annat också åka, kändes liksom lika bra!
 
 

RSS 2.0