Vad vill ni ser mer av?

Jag känner att jag är på väg att få en så kallad "bloggtorka". Den har börjat så smått, men har inte brutit ut helt riktigt än. Inspirationen börjar dock tryta. Jag vet inte om det är mörkrets fel, eller vad jag ska skylla på faktiskt...

Så nu undrar jag, vad vill ni att jag bloggar om? Vad tycker ni är roligast att läsa om? Vill ni se mer kollage, bilder här hemifrån, pysseltips, inspirationsbilder...?

Kom gärna med nya förslag också, om det är något ni saknar!

Kommentarer
Postat av: Paulina

Hej!Jag som är från Borås, men för tillfället bor i Malmö tycker det är roligt när du skriver om fina fynd/affärer eller liknande som du hittar i min älskade hemstad. Sedan så tycker jag alltid att det är roligt med pyssel, tips och sånt som jag kan bli inspirerad av! :) och det är roligare att se bilder hemifrån dig än bilder från google!Kram!

2011-11-24 @ 13:48:22
URL: http://pauliina.webblogg.se/
Postat av: Lisa

Tycker också det är kul att se bilder hemifrån dig! Vi har ganska lika stil du och jag, men jag är lite nyfiken på hur du tänker julpynta, om du ska det?:) Kan vara lite knepigt tycker jag med allt modernt, plastigt och färglatt som man redan har, när det ska passa med alla julgrejer som ofta är lite mer klassiska..

2011-11-24 @ 21:40:18
Postat av: Miranda

Hej. Jag tycker det är jätte kul att se inspirationsbilder. Blir helt galen sugen på o fixa! De som varit har vart helt fantastiska!!jag ska flytta o bli sambo. Vi har köpt lght i Årsta som blir vår i mars, kunde vara kul att se lite inlägg med lite "smarta lösningar i liten lägenhet" (46kvm)? Eller julpyssel tips? Eller balkong fint till vintern, de går ju o mysa till en balkong även de mörka månaderna:) tack för fin blogg! Hoppas bloggtorkan går över!

2011-11-28 @ 20:39:12
URL: http://armandarockstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0