Budgettips gånger två

Jag är nog egentligen en sån där person som inte har någon riktig inredningsstil. Eller i alla fall så vet jag inte vilken det skulle vara... Det känns som att jag är ganska spretig och blandar hejvilt. Det bästa (och roligaste) tycker jag är att blanda gammalt med nytt, billigt med dyrt och svartvitt med färgglatt.
 
Och som den västgöte jag faktiskt är, blir jag ju såklart väldigt nöjd när jag kommer över något som är både snyggt OCH billigt. Halleluja liksom! Så här kommer två heta tips från mig till er;
 
Toksnygga sängkläder, 59kr/set från Netto(!).
 
Svartvit plastmatta, 199kr från Rusta.
 
 (bilder: maddes färg och form.)

Bodum firar 70 år!

I år firar danska Bodum hela 70 år, hipp hipp hurra! Detta firas genom att släppa en ny kollektion med riktigt härliga färger. Om det faller mig smaken? Ooooh ja! 
 
I min familj har vi alltid gjort kaffe i kaffepress och jag tycker att det blir allra godast så. Och givetvis känner jag ett starkt behov av att införskaffa en av dessa godbitar, den stora frågan är ju bara vilken...?!
 
 (finns att köpa hos bland annat Royal Design.)
 

P4 Sjuhärad

God morgon!
 
Idag ska jag göra något riktigt ovanligt faktiskt, nämligen vara med i radio! Jag ska väl mest prata om inredning, bloggen och Instagram tror jag.
 
Så har ni inget vettigt för er kl 08.45 så kan ni ju alltid ratta in P4 Sjuhärad.
 
 
 
 

Nytt badrumsgolv

Ja, egentligen är det ju inte bara badrumsgolvet som är nytt, utan faktiskt HELA badrummet! Den plastmattan vi hade innan gick nämligen sönder i december, så vi fick lite hastigt och lustigt kasta oss in i en badrumsrenovering. Men än är badrummet inte helt färdigställt, så jag bjussar på en liten sneak peek så länge.
 
 
 

RSS 2.0