Bädda med prickar

bild från IKEA


Jag är fortfarande bra sugen på detta fantastiska bäddset från IKEA PS som jag bloggat om tidigare. Bäddsetet är helt i linne, det är väl därför priset har skjutit i höjden också gissar jag. Det finns med både vit och natgurfärgad botten, personligen tycker jag att det vita är absolut snyggast!
Inom en snart framtid ska vi visserligen till IKEA, men då är det mest grejer till lillen som ska inhandlas (det är tanken i alla fall, haha!).

Klippans Yllefabrik

bild från Rum21


Jag har alltid älskat Klippans fina filtar och har väl sedan länge tänkt att jag vill köpa en fin filt i bra kvalité till mitt framtida barn.

Nu ligger han här i min mage och väntar på att få se dagens ljus. Och jag har bestämt att han ska få en grön "Pongo" att viras in i den dagen han känner sig redo att komma ut till oss, för den är så himla fin!

Och jag kan för övrigt meddela att vi numer är stolta ägare till en orange Brio Happy, den var hur fin som helst! :)

On instagram lately


Barnvagnsdjungeln
Oj vad mycket det är att tänka på som blivande småbarnsförälder!

Jag menar till exempel köp av barnvagn. Det är väl bara att köpa, typ? Men nja, man måste ju fundera på vad man ska ha den till (förutom det uppenbara, att barnet ska kunna ligga bra i den!). Ska man gå mycket i stan eller mer "off road"? Ska man ha lufthjul eller punkteringsfria hjul? Ska man ha svängbara eller fasta hjul? Ska man ha liggkorg, hårdlift eller mjuklift? Det sistnämna tog lååååång tid innan jag fattade skillanden mellan...

Hur som haver så har vi slutligen bestämt oss för en Brio Happy med punkteringsfria hjul samt liggkorg och sittdel. Tur hade vi också för vi ville ha en färgglad vagn, och hittade en orange på Blocket.

Så imorgon ska vi åka iväg och hämta den, och hoppas nu bara att säljaren inte har ljugit om skicket!

IKEA PS 2012

bilder från IKEAs facebooksida

Egentligen tycker jag att IKEA PS har blivit lite uttjatat redan, men det är nog för att det är så gaaaalet mycket snyggt detta året!
Dock verkar det som att det är väldigt svårt att få tag på en del grejerna, tråkigt nog! Själv är jag grymt sugen på det prickiga bäddsetet, den röda stolen och den svarta hyllan som hade passat jättebra i lillkillens blivande rum.

Stora Loppisdagen


Den 17 maj är det återigen dags för den Stora LoppisdagenÅhaga här i Borås. Själv brukar jag gå dit och fynda varje år, men just detta året ska jag faktiskt stå där själv och sälja! Vi behöver rensa ut en hel del inför lillkillens ankomst, eftersom vi måste möblera om litegrann för att få plats med hans blivande rum.

Är ni intresserade av att komma och fynda (vid mitt bord såklart!) så är det öppet mellan 9-13. Välkomna!

Converse

print screen från converse.se


För att fira att våren äntligen är här borde jag ju köpa mig ett par helvita Converse! Sjukligt snygga är dom, och tänk om man bytte ut de vita skosnörena till ceriserosa, mmmm så fint!

Tick tack


Köpet var liksom självklart när jag såg denna klockan i skyltfönstret i en butik i Como (Italien). Tanken från början var att jag skulle ha den som väckarklocka i sovrummet, men den tickar dessvärre alldeles för högt! Istället får den bo i våran String pocket, och där gör den sig minst lika bra.

Egentligen tycker jag att det är ganska hemtrevligt med en tickande klocka i ett hem, men dock inte i ett sovrum ; )

Hemnet levererar

bilder från Hemnet


För ett tag sen hade Louise lagt upp översta bilden på barnrummet på sin blogg, och jag tyckte det var SÅ himla fint! Givetvis var jag tvungen att klicka mig vidare för att kolla in resten av hemmet, och det föll mig verkligen i smaken...

En ljusgrå soffa kan ju liksom inte bli fel, tycker fortfarande att det är dösnyggt! Sen älskar jag kombinationen med Stringhyllor och IKEA-hurtsar, att jag inte har tänkt på det själv?! Och det runda bordet med blandade stolar, den fina äppeltavlan, golvlampan från Design House Stockholm, ja jag kan fortsätta i all evighet för jag älskar ALLT!


Märkte nu att det inte gick att klicka sig vidare till resten av hemmet via länken, det kanske har blivit borttaget...?

RSS 2.0