Italien

Vi bor i en mysig liten stad utanför Milano som heter Como. Igår var det marknad här i stan och på vägen dit går vi förbi Vega Selezione, en butik med maaaaassa fina grejer!
Vad sägs om klappstolar från Pantone, snygga espressomaskiner i olika färger och färgglada klockor? Själv köpte jag en grön klocka, men jag hade ju såklart kunnat gå lös på allt i butiken...

Just i detta nu sitter vi i hotellets reception (med wifi) och har precis ätit mat. Imorgon ska vi upp sjukt tidigt för att ta oss till flyget, så nu ska vi upp på rummet och packa klart allt! Vi hörs i veckan! :)


Hejdå Sverige, hej Italien!

Just i detta nu sitter jag på flygplatsen med fästmannen och kusinen! Har fikat lite och snart är det dags att checka in bagaget :)

Vi ska gå på möbelmässan i Milano imorgon och på söndag blir det minsann fotboll! Däremellan blir det nog lite shopping och massa god mat.

Hoppas ni har det bra här hemma i Sverige under tiden, så hörs vi i nästa vecka igen! :)


Barnrumsinspo

(bilder från min pinterest)


Även om det inte är dags än att fixa iordning lillkillens framtida rum så snurrar det såklart en hel del olika idéer i mitt huvud. En sak som jag verkligen vill ha är en spjälsäng målad i en färg, gärna gul eller grön. Jag har dock inte fått med mig fästmannen på den idén ännu, men jag jobbar på det! ;)

Sen är jag sugen på att få in lite fina teakmöbler också, det skulle bli jättefint eftersom väggarna är vita och golvet är väldigt ljust (nästan vitt).

Måndag


Jag inbillar mig att jag blir på bättre humör om jag äter min frukost ur fint porslin. Och jag tror faktiskt att det fungerar! Det finaste jag har är nog mina tekoppar och assietter från Anna Kraitz, och tätt därefter hamnar mitt Iittalaporslin.

På något sätt verkar det dessvärre som att jag har blivit förkyld, igen. Två gånger inom loppet av två veckor. Det började förra veckan med halsont, och i helgen bröt det hela ut. Och trots flera timmars sömn känner jag mig ändå helt klubbad.

"Tur" att jag jobbar sent idag så jag fick mig lite sovmorgon i alla fall!

Stelton termoskanna


I julas fick jag presentkort på Önska här i Borås och jag har länge och väl gått och funderat på vad jag skulle vilja ha. Men så sist när vi hade kalas här hemma tröttnade jag på att vår pumptermos alltid krånglar. Så valet föll på en fin termoskanna från Stelton. Det svåraste var att välja mellan alla fina färger, men till slut blev det en röd och jag är supernöjd!

Och givetvis får den stå framme på köksbänken istället för att gömmas i något köksskåp!

Till bullen

Än så länge har vi inte köpt en endaste grej till lillkillen i magen, men när jag såg denna på Kappahls hemsida blev jag sjukligt köpsugen. Ett köp lär det bli, men vi väntar liiiiiite lite till.

Påsk

årets påskris här hemma


Vilken underbar påsk med långledigt! Det var verkligen välbehövligt för både mig och sambon, vi har tagit sovmorgon varje dag. Påsken har firats med släkten, god mat och massor av godis!

Har ni haft en bra påsk?

RSS 2.0